normal?

Assalamualaikum.. Nk tanya laa.. Sy baru 27 weeks... Td chek up, nurse ckp kepala baby da kt bawah.. Normal ke?? Lg 2 minggu kene dtg klinik balik minom air gula plakk

2 Balas

ye normal sis . mmg bby biase 5bln da bole pusing ke bwh kepala . tpi blom msok laluan . hnye pusing . minum air gula tu mungkin berat sis naik lebih dri usia kndgn . atau ad keturunan kencing mnis ke ap ke . so doc nk tngok kndgn gula dlm drh sis tok check sis ad kencing mnis ke x . tu je jgn risau .

5y ago

bila janin da makin besa ni mmg akn rse kdg2 dy mengeras . lps brsame suami pon dy akn mengeras . tu normal sis . kecuali mengeras xgerk lnsg . atau mengeras sakit mcm segugut mkin kerp tu bru la mksd kelain plak .