Bukak buku pink

Assalamualaikum nak tnye , saya kalau ikutkan 16/10 ni patut bukak buku pink . Masa ni ikut period dah 10days6weeks . Tapi scan kemarin pada 8weeks3days baby baru 6weeks5days . Jadi macam mane yea? Kena inform klinik balik atau pergi je 16/10 ni?

2 Balas

Waalaikumsalam. Pergi sahaja appointment pada tarikh yang di tetapkan.

kira drpd tarikh last period (hari first period tu)

8mo ago

kiraan tarikh period mmg dah bagi betul masa scan , sebelum pergi scan swasta saya pergi KK untuk tnye bila bukak. tapi kk suruh bukak buku 16 ni .. tapi bila scan swasta baby 6weeks5days . patutnya dah 8weeks3days masa tu . MCM mane yea?