Buka buku pink

Assalamualaikum. Nak tanya buka buku pink di KK ikut tarikh period atau pun result scan klinik swasta? Kalau ikut tarikh period saya dah 10 minggu tapi ikut scan baru 7 minggu.

2 Balas

Call kk berdekat tempat awak untuk set appointment. Nnti nurse akan bagitau bila. Bagitau yang result scan jugak. Awak macam period irregular je sebab ikut date period 10weeks tp scan 7 weeks. Call nurse kk berdekatan ya for confirmation. Lain kk lain masa diorang panggil.

11mo ago

Period saya regular tp memang scan kecik dr tarikh period. Call plak tak berangkat kk. Saya singgah je la untuk tanya lagi senang haha. Terima kasih puan atas info👍🏼

last period