buku pink

Assalamualaikum ..nak tnye .. bolehh ke kita bukak bukuu pink dlu kat klinik desa ..n next time baru gi klinikk tok check lebih lanjut .. pengalaman mengandung anak pertama ...so tak tahu sangat ..

2 Balas

Waalaikumussalam. No problem. Saya buka di Klinik Desa. Seeloknya kalau dekat dgn rumah/alamat semasa, walk-in dan tanya. Saya mmg checkup di KD juga. Saya buka buku 4 weeks. Jika nak jumpa doktor je baru la nurse di KD akan setup appointment ke Klinik Kesihatan. All the best, mummy.

Sy mmg buka buku dan check up di klinik desa...