Assalamualaikum .. nak tnyaa skit ada tak sni yang mngandung 25 minggu baby asik gerak jak .. apa la

Assalamualaikum .. nak tnyaa skit ada tak sni yang mngandung 25 minggu baby asik gerak jak .. apa lagi waktu mlm hingga subuh .. 😊😊😊😊

9 Balas

waalaikumussalam. Saya pun masuk 26w ni mula rasa dia aktif sangat. Tendang pun makin kuat. Alhamdulillah. Waktu malam pun tendang. Selagi mana rasa dia tendang tu, insyaAllah tenang ja. Kalau tak rasa gerak yang risau.

normal sis..kalau diam tu sya akan kejut² kocak² perut nanti beralun punya dya bagi smpai nk terkencing dibuatnya..btw sya 28mnggu baru kuat gerak masa 25week dok beralun² ja kt dlm hehehe

Wslm. Bersyukurlah. Yg bergerak active tu bagus sis. Means baby sihat. Kalau jarang gerak tu yang awak kena risau.

Sy pun baru masuk 25 week... Tp saya rasa mcm kurang Sikit dia kick... Normalkah.... Sy pun kadang2 pikiaq mcm2...

ya sama. masuk 25w gerak aktif dia, terhibur sangat. rasa berguling pon ada sampai rasa nyeri. alhamdulillah

normal sis..sy dari 25 minggu baby aktif..skrg sy dh 28w+ lagi kuat baby gerak..

normal saya pun macamtu. kalau tak gerak lagi risau sis 😅

sama skrg dh 26 minggu bergerak aktif smpai rasa dia mengeras aktif snggt kot

saya masa 25w everytime dia gerak n gerak pun kuat dah

10mo ago

Sama laa sy.. haritu seronok die gerak2 kt dalam, ni rasa mcm kurang.. risau jugak ni.. bila goncang2 die gerak la kejap