Ada tak 25 minggu baby kurang gerak waktu pagi ,sebab baby saya gerak waktu malam je

2 Balas

dulu sy mcmtu jgk. baby sy aktif waktu malam je , siang kurang aktif. nnti 28minggu dah boleh start kira tendangan baby. selagi cukup 10 tendangan dalam masa 12jam. tkde apa nak dirisau sis. tapi kalau tkcukup tendangan, kena refer hospital ye. jaga diri baik2, semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲🏻

1y ago

ya sis ,terima kasih tau

biasa, sbb baby blom ada regular kicking pattern. nanti dah 28 mggu ke atas, akan dpt tracks kicks baby.

1y ago

ohh baik sis ,sebb risau bila baby tak rasa gerak