sendawa vs pedih ulu hati..

Assalamualaikum nak tnya sya dah 32w tp smlam kerap sgt sendawa dan pedih ulu hati... Dari malam smpai larh skrng still lagi mcm ni... .,mcm mana kita nak kurangkan pedih ulu hati biar dah buat senaman ringan yg diajarkan.. Tpi still ada jgk... Dan nak kurangkan sendawa ni dah mcm penuh angin kat perut ni... Tak selesa sgt..

1 Balas

Hi sis! Di sini ada sedikit panduan tentang bagaimana nak hilangkan sakit ulu hati. Semoga berkesan! https://my.theasianparent.com/pedih-ulu-hati-ketika-hamil/?utm_source=question&utm_medium=recommended