Turun darah lepas check bukaan

Assalamualaikum, nak tnya, smlm perut mengeras (kerap) tapi xde turun tanda, dah pergi hospital check CTG semua, bukaan still xde. Bleeding lepas check bukaan tu normal kan. Tp utk berapa hari yea? Sbb turun lendir choc pekat non stop pula. Risau pape jd kt baby je.

2 Balas

Kalau mengeras sekali sakit pinggang setiap 5 minit tu mmg dah kira real contraction. Mmg lepas check bukaan akan bleeding sbb dia macam bukakkan jalan jugak. Nnti pegi hosp lagi ye, kot2 dah ada bukaan ke kan.

3y ago

Ouh oke. Baik. Terima kasih 😊