18 minggu

Assalamualaikum nak tnya , normal ke 18 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ? Kalau mengandung anak kedua 18 minggu dh rasa pergerakan .

90 Balas

Sy pun tgh prgnnt 18 week blm rasa prgerakkn lg.. Tp kekdg ada rasa mgeras sikit pastu ok balik.. ? Tak pasti tu baby gerak ke apa.. Masa anak sulung dulu 27 week baru rasa..

2y ago

Otot atau lemak perut tebal. Sebab tu lambat sikit baru rasa baby gerak. Tu normal. Orang yg perut nipis or kurus mmg rasa lebih awal.