18 minggu

Assalamualaikum nak tnya , normal ke 18 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ? Kalau mengandung anak kedua 18 minggu dh rasa pergerakan .

90 Balas

sy pon 18mggu, sy tak pasti baby sy ada gerak ke tak.. tp, kdang² perut sy mengeras & lembut balik.. sy dh ada ank 2 lelaki, sy dh tak ingat dh mengandung brpa week dh mereka dh boleh rasa gerak.. ni mgandung ank yg ke 3.. jarak 6 tahun bru ada rezeki.. tu yg lupa dh..

2y ago

saya sama sis, xde rasa pergerakan bby lagii.. mngandung yg ke 3 jugk