18 minggu

Assalamualaikum nak tnya , normal ke 18 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ? Kalau mengandung anak kedua 18 minggu dh rasa pergerakan .

90 Balas

Alhamdulillah, sy 18w dah start rasa. Cuma agak lembut je pergerakkan baby tu. Puan cuba usap bahagian bawah pusat. Biasanya baby area situ 😊✌🏻

sama laaa sa 17weeks 4dys kkdng ada juga bby kck tuu pun jrng .. anak frst laju jerr🤗 nie yg scnd .. moga bby kter sihat2 yaa mmy ..

normal jak.. ade ibu preggy yg bole sdah rasa prgrakan baby.. ade ibu lain jgk yg xbole rasa movement baby.. it depends on the pregnant person..

Waalaikummussalam. Bagi saya normal sebb masa saya masa pregnant anak sulung tahin 2018 dulu, saya masih xdpt rasa apa2 pergerakan bby lagi

Baby dh msuk 18mggu tp tak rasa apa2 pergerakan lagi.. perut pun xnmpk bsr sgt.. anak pertama.. scan alhamdulillah.. baby gerak2 aktif🥰

Saya baru scan dan tanya doc tadi. Katanya kecil lagi sebab tu tak rasa. Masa anak 1st-3rd masa 18w gini rasa dah. Perasaan saya je kot

sye pon 18week Alhamdulillah anak pertama, dah rase gerakan, baby nye aktif nampak die gerak dekt perot, nyut😂...

Saya tak hamil tp isteri saya hamil,saja install sbb isteri ade install selalu tgok kt fon dia, geng abah2 ade ke dlm ni😂

sama la..18w xrse lg baby gerak...risau jgk...tmbh2 ni bln puasa....

3y ago

aamiin

alhamdulillah hari ni msuk 18mggu dh brasa pergerakan bby slow2 jew..cme xda chck2 n scan lgi baby cm na..moga sihat2 sja