SOLAT SAMBIL DUDUK

Assalamualaikum. Nak tnya ibu2. Blh x ibu hamil solat sambil duduk sbb sy xlarat sgt & bila nak turun utk sujud sakit kepala sgt. Plus perut sy rasa beri tekanan pd kandung. Sbb sy bdn pun besar juga. Sy bru 11w

2 Balas

InsyaAllah boleh xde masalah, boleh tgok cara solat sambil duduk yang betul, sy pon solat sambil duduk, cuma jangan lupa doa pada Allah agar kita boleh solat secara berdiri nanti

saya 13 minggu skrg ni. sakit sgt bahagian pinggang dari sujud kepada diri. dah sebulan solat duduk. saya tak tahu hukumnya. cuma saya harap Allah terima ibadah saya aminn