39week 7day

Assalamualaikum nak tanye kat mommy2 semua.. Sya dha masuk 39week tapi tanda2 nak bersalin tak ade.. Tapi dri semalam kt bahagian bawah perot smpai ke miss v terase sakit2 sesgt smpai nk bangun pon sakit, baring sakit.. Nak berjalan lagi lah smpai terkengkang... Terase kat belah bawah mcm koyak2 je... Pastu terase pedih hulu hati, loya..... Patut ke sya refer hospital terus ye.. Ada ke mommy2 tk ade tanda2 tibe2 bersalin...?? Mohon pencerahan... Terima kasih.

1 Balas

Nak dekat beranak tu..kalau u asyik pergi toilet sakit perut nak berak tapi tak berak2 pun maknanya time to go hospital. Ni pengalaman saya la.

5y ago

Oyeke, okey terima kasih kak. 😊♥