anak masih menyusu

Assalamualaikum nak tanya..cm na ya cara nak berhentikan anak menyusu badan.anak da umur 3tahun tapi masih mnyusu badan.dan sekarang sy tengah prgnt ank kedua.masalahnya bila anak 1st ni mnyusu terasa sangat baby dalam perut ni mengeras..

1 Balas

Letak benda yang tak sedap kat puting tu atau try bagi dia minum fm . Kalau dia nak minum tak payah bagi isap puting dah .

5y ago

Dis minum je susu fm tu cuma nk jg mnyusu bdn..da try letak halia hri tu tp x jln.tetap ngak nk mnyusu.