Duphaston

Assalamualaikum nak tanya, siapa ada pengalaman doc suggest makan ubat duphaston utk trimester pertama? Ok tak ubat tu and ada any side effect tak? Terima kasih membantu.

15 Balas

doc xbg sy duphaston tp utrogeston, fungsi yg sama cuma utrogeston kne masukkn melalui vagina...

5y ago

xsakit sis...sbb sy bukan natural pregnancy...sy pregnant through iui..tu yg doc bg pil tu..

Sy penah mkn ubat tu time ttc dlu.. Tok kuatkan rahim.. InsyaAllah xde side effects

5y ago

Okay awak terima kasih utk mklum balas👍🏻

Waalaikumussalam, tu ubat utk kuatkan rahim sis. InsyaAllah takde apa2 side effect

5y ago

Terima kasih sis utk maklum balas❤️

Walaikumsalam..doc tak ada bagi sya ubat tu..

Tu utk kuatkn rahim. Sy pnh mkn.

5y ago

Ok terima kasih utk maklum balas❤️