Sakit Pinggang

Assalamualaikum... Nak tanya saya pregnant 33 minggu... Tp pinggang da sakit sangat.. Dan perut pun da start terturun... Bejalan x betul da... Sebab apa ya jd mcm nie? Ada yg dpt pengalaman mcm nie ka ya? Dan tdo malam kalau mau pusing kekiri atau ke kanan pinggang denga pangkal paha memang sgt sakit.. Ada yg ble share sikit

1 Balas

Sama lah 33 weeks.. Sakit sgt pinggang..x leh nak diri atau duduk lama sikit.. Berdiri pun x leh tegak da..senget ke kanan da badan sebab tahan sakit pinggang belah kiri..

5y ago

Hehehe..tula.. Malam mmg susah da nak tido.. Nak pusing ke kiri ke kanan pun rasa sakit pinggang tu.. Betul tu. Anggap je sakit2 tu penghapus dosa2 kecil kita jugakkan.. Mudah2an Allah mudahkan urusan bersalin kita nanti..