8 MINGGU . 4 KALI KELUAR SPOTTING , DOKTOR SURUH CUCI

Assalamualaikum . Nak tanya pendapat . Sy dah 8 minggu , 4 kali spotting sikit & 3 kali pergi scan klinik yg sama . Doktr suruh pergi cuci sebab sepatutnya 8 minggu dah nampak jantung , tp cuma nampak kantung je. Patut ka sy pergi cuci ? 😔 Ni first

8 MINGGU . 4 KALI KELUAR SPOTTING , DOKTOR SURUH CUCI
29 Balas

tk jgh dlu dear sy pun mcm tu jugk 3 minggu nmpk kantung je ps tu doctor ckp tggu 9 minggu.

PERKEMBANGAN UPDATE : lepas 4minggu sy p check dkt hospital . Doktr bgtahu sy gugur 🥲

cuba pergi berubat cara kampung takot kita x tahu ap y jadi sebalik nya

jangan cuci biar dia keluar sendiri kalau cuci 50/50 nak pregnant balik

Better tunggu dulu...lain org lain ragam...mana tau mmg rezeki sis...

syg dear biar kn je dear mknan nan yg brsihat kalau nk cpt nampk....

Sis boleh dptkan pandangan drpd doktor lain sis

dah try scan dari bawah...??

tunggu dulu la sis

3y ago

ada je sedara saya nmpak kantung jugak, alhamdulillah lepas 2 minggu dah nmpak janin n heartbeat