Sakit Dipangkal Paha

Assalamualaikum, nak tanya pada ibu2 yang berpengalaman dalam ni.. Semasa mengandung ada rasa sakit di pangkal paha dan tapak kaki? Rasa cramps@mcm terseliuh kadang2 nak bangun tu sakit sangat. Dah try letak yoko yoko.. Mula2 ok tapi lama2 rasa sakit balik. Memg normal ke mcm tu.. Saya da 4bln pregnant.. Sebelum2 ni tk pernah sakit mcm ni.

1 Balas

Susu minum tak sis ?

4y ago

Selalunya badan sakit2 sbb kurang kalsium. That's why kena minum. Kalau memang tak boleh, kena mintak doc pil kalsium.