Bersalin czer

Assalamualaikum nak tanya mummy2 yg bersalin czer, kenapa ye dah sebulan lebih saya nak tidur mengiring kiri dan kanan sakit bila nak terlentang kan balik badan,ada tak mummy2 macam saya.. agak2 bila ye boleh tidur mengiring

2 Balas

sis banyak bergerak ke atau angkat benda2 berat? kalau bnyak bergerak mmg amik masa jgak nak hlg rasa sengal2 tu sis. perut kita dijahit 7 lapis bukan sikit hehe mcm saya awal2 pntg bnyak bangun baring waktu mlm sbb anak mnyusu sejam sekali. pg tu mesti terasa sengal2 ngilu2. tak tahan sgt saya makan ubat tahan sakit tp sekali sekala la. skrg alhamdulillah x da sakit dah

Ada repeat checkup luka kt hospital atau kk? Sy masuk minggu kedua dh tak rasa apa2, mcm tak pernah operate. Masa tu ada repeat checkup luka seminggu sekali selama sebulan.

2y ago

luka luar dah kering sis,tapi rasa belah dalam..sis