nak tanya masa ni korang dah siap packing baju baby ke

Assalamualaikum nak tanya masa ni korang dah sediakan baju baby ke ada rasa debaran ke biar pun anak ke 3 tapi rasa mcm anak pertama je 🤣

nak tanya masa ni korang dah siap packing baju baby ke
24 Balas

Sya 29week dh 80% siap packing brg untk hospital, biar pon ni ank yg ketiga...sbb aritu mse 28week sya ad bleeding, and alhamdulillah xdk pape but dktor sroh packing siap2 jek...tkot klo trjdi lgi, so nty senang tingl naik kete jln jek, xprlu kelam kabut crik brg...lgipon kite xtau kite akn brsalin bile kn? So baik prepare jek awl2...and standby dlm kete, 😊👍🏻

sy 35weeks.. pregnant anak ke3 juga jarak 5tahun lebih. gemuruh jiwa tu da datang hahaa tapi packing baju db barang2 baby belum lengkap sepenuhnya lagi. mcm tak percaya pula da dekat2 nak besalin hahaa

Saya 37 week dah siap semua packing baju baby gan baju saya tunggu masa nak angkut bag ke hospital je ni.. Semoga dipermudahkan segala urusan saya gan baby saya.. Inshaallah.. Amiin..

Saya bru beli skit2..bb bru nk msuk 5 bln..kang dh msuk 8 bln..semua saya siapkn...sarung bantal,tilam saya dah siap jait..slow2..bb brg x byk nk wt..brg2 abg die msih ade lg

Saya sekrg dah 33w, belum pack apa2 lagi.. Masa pulak terhad, lagi2 kerja shift.. Brg baby n berpantang pun x ready lagi.. Harap sempat lah saya pack..

Sama dgn sy 37w2d ari ni.. Da siap kemas barang2 baby.. Beg nk g hospital pn da siap masuk kete.. Rasa berdebar dan nervous sb anak pertama.. 😬

4y ago

Wow Tahniah saya anak ke3 tapi rasa macam anak pertama sebab anak pertama meninggal anak ke2 baru nak masok 2 tahun

36 weeks buat2 lengah tak sempat packing doktor dah suruh beranak. Siap request nak balik rumah dulu kemas baju baru admit.. 😅😅😅

Kite sama.......... Dah start dah packing seb esok nak kene serah diri.... Bby songsang n Pp low.. 😬😬 1st bby

4y ago

Air ketuban awak banyak ke...

Sy dh 34w, debaran makin terasa wpn ank ke3. Sbb yg ni jarak 6 tahun. Rsa mcm ank ptama lak😅

Sy 33 week dh siap packing baju baby,prepare awal2 senng nanti tak kelam kabut bila dah sakit.