nak tanya masa ni korang dah siap packing baju baby ke

Assalamualaikum nak tanya masa ni korang dah sediakan baju baby ke ada rasa debaran ke biar pun anak ke 3 tapi rasa mcm anak pertama je 🤣

nak tanya masa ni korang dah siap packing baju baby ke
24 Balas

Sama lh ,sy pn ank yg ke 3 dpt twins...ada satu dua barang xbeli lagi...due awal bulan 9

4y ago

1.9 dah bersalin kak

Waalaikumussalam, saya packing masa 36 weeks. 37 weeks dah bersalin, anak pertama

4y ago

Sy pn xthu sbb ank first...dia ckp xyh tggu 38week sbb baby skrg pn da ckup matang klau klua

Sy siap packing dn ltak dlm kereta dah.. Usia kandungan kt sama sis

Alhamdulillah da siap..cuma Ada sikit lg blm BG masuk dlm beg 🤭

Mestilah dah... Xlama lgi tu kn... Must be prepair dari 35weeks actually

4y ago

Sy xberani risau baby kluar awal nnt xsempat ade je yg lupa n xckup nnt... 🤣🤣

Klu saya dh siap packing dah tu. Semoga selamat delivery nnt sis👌

4y ago

Wc

Sy 38w .alhmdulillh dh siapp packing semuaa.ank ke2..

Sy 33minggu alhamdulillah dh siap packing dh...

Dh kemas packing dlm beg semua dh. Now 37w1d.

Beg dah dlm kete dah awk time mcm ni😁

4y ago

Beg kat rumah je sebab kereta tak menentu 😅