test opk dekat Waktu period?

assalamualaikum, nak tanya kalau nk dekat Waktu due period memang akan macam niy ke? tadi saje test phtu sy try Masukkan dlm premom, bulan lepas xsempat nk test opk Waktu subur sbb opk habis, tunggu opk sampai tu test time nk dekat due period jadi mcm tu ke Waktu subur saya?

test opk dekat Waktu period?
1 Balas

Wsalam..sy test opk time 1 hari sebelum period terang mcm ni la..test upt pula selang sehari..samar2..seminggu lepastu test terang juga upt..opk lgi cepat detect hcg hamil..nk cnfirm chek upt pula yer..in sha allah ada rezeki.

4y ago

Try la sminggu lagi ke..nanti kalau samar2..test 2 hari skali..kalau ad rezeki in sha allah makin terang line nye..