Vaksin Covid

Assalamualaikum nak tanya, kalau mengandung ni boleh ke ambil vaksin covid 19 ? And nak tanya vaksin apa yang elok untuk ibu mengandung ambil ? #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

26 Balas

Setakat ni hanya vaksin pfizer je pregnant mom blh amik. Banyak kan baca info dari page instagram jkjavmy sis. Dah banyak info pasal vaksin for pregnant mom skrg.

3y ago

Memang banyak info dah sekarang. Masalahnya keselamatan vaksin untuk ibu pregnant memang belum 100% confirm