Normal ke

Assalamualaikum nak tanya, anak saya dah 20 bulan tapi takde satu perkataan pun keluar, semua nya masih babbling lagi, normal ke??? Nak menangis sebab risau bila tengok cousin sama umur dia dah pandai bercakap

2 Balas

Tak pasti la normal ke tak. Tapi anak sy 2thn lebih bru pandai bcakap. Sebelum tu mmg sllu kna ejek sekeliling dia bisu😂

Itu tanda dia nak late talker sis.. kalau masih belum keluar perkataan better gi jumpa speech therapist yaa