Berat baby 26weeks

Hi assalamualaikum, Nak tanya. Ada tk yg pergi checkup. Lepastu baby mcm terbesar skit. Sepatutnya 26weeks klau ikut apps 760g je. Tp bila scan 900+g lebih mcmtu. Dr pun ada ckp baby terlebih berat.. Nk buat mcm mana ya.. Huhu. Takut pula.. #firstbaby #1stimemom #advicepls #pregnancy #bantusharing

10 Balas

As long masih berada dlm graph ok..saya 32weeks baby dah 2.3kg..nie ikot scan,tp bile Dr check perut,tekan2 perut..Dr. kata xbesar sgt pun anak awk..ok je😉

4y ago

hehe ok sis.. thanks..