Berat baby 26weeks

Hi assalamualaikum, Nak tanya. Ada tk yg pergi checkup. Lepastu baby mcm terbesar skit. Sepatutnya 26weeks klau ikut apps 760g je. Tp bila scan 900+g lebih mcmtu. Dr pun ada ckp baby terlebih berat.. Nk buat mcm mana ya.. Huhu. Takut pula.. #firstbaby #1stimemom #advicepls #pregnancy #bantusharing

10 Balas

Selalu berat bby lepas lahir + or - 300g.. sbb dulu sy last scan bby 3kg.. keluar 2.7kg..

4y ago

ouhh.. okay sis.. tq.. ni anak 1st.. tu yg tk sure sgt.. huhu