Berat baby 26weeks

Hi assalamualaikum, Nak tanya. Ada tk yg pergi checkup. Lepastu baby mcm terbesar skit. Sepatutnya 26weeks klau ikut apps 760g je. Tp bila scan 900+g lebih mcmtu. Dr pun ada ckp baby terlebih berat.. Nk buat mcm mana ya.. Huhu. Takut pula.. #firstbaby #1stimemom #advicepls #pregnancy #bantusharing

10 Balas

berat scan tu anggaran je sis. tengok doc cakap apa nanti. incase terlebih berat selalu dorg suggest bersalin awal

4y ago

betul la tu kata doc. sbb tu dorg suruh bersalin awal takut bb jd lg besar. sama awak 😊