Hilang Kesan Gigit Nyamuk

Assalamualaikum n hi.. Nak Tanya, macam mana ya nak hilang kan gigitan nyamuk kat baby usia 4 bulan..

Hilang Kesan Gigit Nyamuk
20 Balas

Sekarang ni macam2 jenama krim baby ada di pasaran. Nak beli pastikan pilih krim baby yang takda bahan kimia bahaya! Sebab baby ni suka boh tangan dalam mulut. Hisap jari. Sangat2 bahaya kalau guna krim yang ada bahan kimia. Pilih krim yang diperbuat dari bahan semula jadi. Dan satu lagi yang paling penting tak bagi effect dekat kulit baby. Kulit baby ni sensitif tau. Jangan sapu sembarangan nahhhh! Nak selamat pilih krim serbaguna Herbal-Blend dari Shaklee. 100% diperbuat dari bahan semulajadi. Takda bahan kimia berbahaya. Selamat dan berkesan. Satu family boleh guna😍 Berminat boleh pm atau klik link dibawah⬇⬇⬇ 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend

Pakai minyak kayu putih je sis. Baby sya klw kena gigit nyamuk sya letak minyak kayu putih. Klw lepas kena gifit terus letak tk kn tinggal kn kesan merah. Tpi klw dh ada kesan merah pn boleh je letak, kesan merah tu akan beransur2 hilang

Siannya baby sis.. Nanti baby tidur letak kelambu baby ya.. Btw nak hilangkan letak miyak telon baby ja

cuba ini .ank sy harini kene gigit nyamuk hari ni sy letak esok hilang dh .sy mntk dgn doktor

Ala kesian nye.. Sedap btol la tu kena ggit sampai macam tu.. Sapu vicks insyaAllah boleh..

Banyaknya. Beli AO waleet. Setakat ni kalau gigitan nyamuk x merah sangat kalau sapu ao.

Betul ke nyamuk ni? Apasal nmpak mcm hfmd je? Anak sy kene hfmd semua bintik2 mcm tu..

oloh sian dia . sy letak minyk telon bayini jer sbb ada tlis utk ggitn serngga

Ala ksian nye....ltak myak angin bby sis...tp byk sgt kne gigit Tu...

Byknya nyamuk ggit🤔🤔 Kalo nyamuk ggit letak vicks pon blh