kesan gigitan nyamuk tak hilang

ada tips hilangkan kesan gigitan nyamuk, baby saya kalau kne gigit akan hitam dan xhilang since baby sekarang dah masuk 8bulan kesan lama masih ada 🥲

kesan gigitan nyamuk tak hilang
3 Balas

ingatkan anak saya je macam tu. sampai sekarang ada kesannya

anak saya selalu kena gigit nyamuk saya letak cream youbaby ok

4mo ago

yeke awak.. baby saye pun kne ggit nyamuk ritu.. berkesan ke cream tu

Saya biarkan je. Tak letak apa2. Hilang sendiri

7mo ago

Faham sis. Huhu Mommies dalam TAP ni suggest pakai minyak kelapa dara untuk hilangkan parut tu. Tapi saya tak pernah buat. Saya biarkan je. Awak cubalah.