gigitan nyamuk

Assalamualaikum mummies.. Nak tanya klau baby newborn, kena gigit nyamuk.. Bole guna cream apa ya.? Baby baru sebulan. ?

12 Balas

Vicks yang baby punye pown boleh sis.. Yang penutup die warna pink and bekas die besar lagi dari vicks yang biase kecik leper tu.. Bau die lembut je and tak panas@berangin sangat pown.. InsyaAllah okeyy

Pakai minyak TYT, sebab minyak tu herbal dan boleh diminum, kalau anak terjilat ke apa tempat sapu minyak tu, xbahaya 😊

Saya sapukn anak loction carrie junior .. mmng untuk ank tk digigit nyamuk , saya sapukn itu je .

sapu vicks sis..insha'allah..bekas gigitan pon xda nnt...cuba la

Guna cream mosquito baby oil kat farmasi ada jual Tu

Wslm.. sy sapu susu badan sis.. cuba la.. ☺️

4y ago

Terima kasih. Nnti bole cuba

sapu dgn minyk kayu putih..

guna mopiko ...

4y ago

Terima kasih yaa

Vicks pun blh guna sis..

4y ago

Terima kasih..

Sapu lotion je