Normal Ke. Berat Anak 1.8kg 28minggu..

Assalamualaikum. Mumy2.. Sy ade kencing manis tinggi jugak.. Tdi scan bby.. Berat anak sy 1.8kg..skng sy 28minggu..agak2 mummy. Berat to normal kr.... Dokter agak besar.

1 Balas

Agak besar jgk sis.. mungkin sbb ada gdm.. tp kkdng scan ni tk betul sngt pon.. tp biasa yg saya baca gdm kene bersalin awal kan.. doa bbnyk semoga urusan sis dipermudahkn ya 🤗

4y ago

Sy on ubat metfomin... Tolaa perut sy pun kalau sis tgk pun agak besar.. Smlm sblm check dokter ukur byk kli.dia Kate perut besar dri biasa.....