pregnancy test

Assalamualaikum mumy semua kat sink, saya dari sabah dan baru sahaja sebulan yg lalu bernikah. Actually haid saya akan datang pada tarikh 13oct tetapi miss dan ada menunjukkan tanda pregnant dan kini masuk seminggu takda haid kemuadian harini saya try pregnancy test 2 line tetapi satu jelas dan satu kabur dan masalahnya 3 hari selepas dah tak haid Dan seterusnya suddenly hari 4 sehingga harini ada keluar darah yang sgt sedikit dan tidak berbau seperti darah haid tetapi harini darah agak byk berbanding sebelumnya lalu berwarna pink dan coklat. Adakah saya mengandung atau sebaliknya. Mohon bg pendapat ?

2 Balas

Beli upt test kat farmasi. Pregnancy test. Dari situ blh tau pregnant ke tak. Kat sini, kami tak tahu nak jwb. Hasil ujian upt blh tau sis +ve atau -ve. Ok.