Mimpi datang haid

2 kali saya bermimpi datang haid padahal saya mengandung nk masuk 7week..dan hari nie saya dapati ade darah berwarna coklat keluar dr miss v..adakah ini petanda yang tak baik?#firstbaby #ingintahu

8 Balas

Saya pernah sebelum mengandung anak sulung, saya mengandung dah nak masuk 5 bulan, 3 kali mimpi turun darah, pastu betul2 turun darah, gugur, janin tu keluar d rumah shj...

kamu kena jumpa doktor sis saya dulu macamtu juga ,,saya pergi hospital kerajaan tapi tak dibagi ubat pun ,,saya pergi doktor swasta mereka bagi ubat untuk kuat rahim

3y ago

yg tak bagi ubat ke sis

sy mcm tu jugaa .. seminggu kenaa .. Awak g swasta dia akn inject kuat rahim

Saya pernah keluar darah warna coklat Dan pada 9 week saya gugur

dulu sy pnh jd. mimpi darah kluar bynk. esok nye dh xde rezeki.

rehat banyak Dan jumpa doctor untuk nasihat

semoga dipermudahkan

jumpa doktor