kulat susu

Assalamualaikum mummy... Anak sy baru 9 hari harini,dlm mlut die naik kulat susu,dh lap ngn kain bsah n air suam mcm mkin byk je,ad cara x??

1 Balas

Wslm...sy pn gune cara yg sm... Amik kain bersih bshkn air suam.kmdian lap.pd lidah bby...bersihkn smpai btl2 bersih...smnggu 3 kali..memula tu tebal...lelm br ok..nti naik umo bby beberapa bulan..dia sndri akn bersihkn nye..awl2 je kita prlukn bersihkn tuk dia