CUCUK KANCING GIGI

Assalamualaikum mummy² semua nk tnyaa sakit tak ye cucuk kancing gigi tu ? ?sbb tak pernah kena cucuk kncing gg ? pregnnt anak first ?

51 Balas

Takde sakit sgt pon.. Mase ubat masuk tu jew skit skit laaa.. Pastu okey dah.. Lrpas dari tu jew lenguh2 tgan..

4y ago

Kan.. Heheh

Utk yg takut sakit mcm saya mmg rase sakit lah jugak. Pastu 2 3 hari pun mcm tak hilang lg. Hehehe

Dah kena da awal bulan hari tu. Rasa cucuk biasa je. Cuma nnt lenguh2 sikit. Tp xade la teruk sgt

Saya first kena lenguh je..tak larat sangat nak angkat berat..tapi alhamdulillah tak demam..

Tak skit . Semua tak skit bgi saya . Even cucuk depo kat bontot pon saya steady je hahaa .

pada saya mmg terasa sakit 🤭 ... lepas cucuk 2-3hari lenguh sebelah lengan .... huhu

Tak sakit pon, cuma lepas tu tangan rasa lenguh ja. Saya anak first, dua Kali cucuk dah

Just lenguh jer. Tkdela rsa skit. Org tua² ckp jgn mndi lps cck kncg ggi tkut dmm

Pd sy biasa je.. Yg first tu lengoh sikit shri dua.. Kali kedua mcm xrs apa pn

Masa form 3 ada mereka bg di sekolah. Ni sama lah, satu mgu lengan penat