???

Assalamualaikum mummy smua..sye nak tanya wktu brpantang atau lpas bersalin Tu boleh tak Kalau Kita bawak kereta sendiri utkk check up baby dekat kk..sbb sye single mum..takde masalah ape2 ke nntii yee..

2 Balas

kalau ada ahli keluarga yang lain.. sis try minta pertolongan mereka.. sebab biasanya lepas kita bersalin..badan belum full recover lg.. dan keadaan badan jika kita czer bkn bersalin normal lg la mik ms tuk ok semula..nak drive memang tak boleh.. atau cara lain col grab car.. atau mntk prtolongan kawan kep mntk hntrkan..nnti byrla kwn tu duit minyak... jika dia amik cuti tuk tlg byr la dia brp sehari gaji dia d potong sbb kita mntk tlg dia hantr kita ke hsptl or kk seharian tuk g chckup.... mg d pmudahkn segalanya ..aamiin

Sy pn sme gn sis.. dh rncg awl2 lau nk chek kuning bby kna drive sndri.. kna berdikari sb dh xde suami.. nk hrp Kn fmly lain smua jauh2.. lau ada jirn bole bntu xpe jgk.. nk xnk kna lah drive sndri akn dtg.. yg pting bby siht.. ape Pn tawakal dan berserah pd ALLAH moga pd saat tu sy jdi ibu yg cekal dan kuat pd ank sy nti..amiin..😢