breast pump

Ade sesiapa nk let go Breast pump single/double? Sy sedang mncri breast pump

11 Balas

Condition 10/10 Description: Brand Tinee Minee daripada butik Tateh Baru guna 2minggu Single pump Rechargeable battery up to 4 cycles at single charge. Ade 3 suction level iaitu lactation, massage & pumping 9 suction level Touch button Led screen Light weight & portable Boleh COD area Labu, seremban dan nilai Rm150 boleh nego Boleh contact utk tengok gambar lagi 016-2389750 (syafiqah)

Adik sy br tnya br ni dia nak let go breast pump dia..jenis double. Condition masih elok br guna tp baby xnak susu bdn pulak. Beli masa offer rm700 lbh nak let go rm450. Dia beli kt pumponthego..lupa nak tnya brand apa..

Hi , saya ada breastpump tak pkai dah nak bgi free ja klau nak rply comment saya ya

7mo ago

ada lagi ke sis ?

sy nk let go breast pump medela. if interested. kindly call 0106661985

pm 01164313684 condision 10/10..pum double electric dan pum manual

Saya ada brand anakku. Baru guna 2x. Double

4y ago

012 2606821 awak WhatsApp Saya dulu

Sy nk let go jika ada yg nk beli

Sy nak let go dual pump, cimilre

Kt shopee murah sis

Pm 0197903150