terpaksa bawa

Assalamualaikum mummy semua.. Sekadar bertanya.. Ada x sapa2 kat sini yg keluar g beli barang n terpaksa bawa anak2 sbb xde org jaga.. Husband keje n xbalik dlm tempoh kawalan pergerakan nie.. Boleh share pengalaman x.?? Esok nak g beli brg2 dapur sbb banyak stock yg da abis.. Anak saya umur 3y n 8m

2 Balas

Maybe klo tpksa xdpt nk halang, xkn nk tgal dlm rumah sorang2 pula.. Cuma lps balik sis kna mandikan ank+sis skali.. Tmpt org awam agk tdedah, risiko tu besar.. Apa pun, semoga Allah lindungi kita semua dr wabak ni..

Suggestion sy, awk beli di tesco online je. Klau dia cover tmpt awak lah. Ada jugak runner groceries shopping tp awk kene cari lah.