Cirit N Muntah2

Salam hai semua.. Nak tnye.. Ad x Momy2 yg pregnant kne cirit birit n muntah2? Mlm td sy sakit Sgt perut ni.. Berkali2 g Bilik air kjp muntah kjap cirit.. Pagi ni da x cirit n muntah2, bdn je lemah sikit, sy makan bubur ngn air kosong je sbb tkt muntah.. Tp Alhamdulillah da xde munth n sakit perut lagi.. Lau mcm ni kne g klinik jugak ke? Risau Ank dlm kndugn bru 14week.. So far da x sakit perutnye.. Cume risau sbb mlm td bnyk yg da kua dr bdn ni..

2 Balas

Sya pun pernah kena macam sis juga..Malam kejadian terus WhatsApp nurse KD Yang pantau saya,,,dia kata kalau Masih jadi sampai esok kena pergi hospital takut dehydration...tapi alhamdulillah esoknya dah ok..jadi tak perlu pergi...

Dah hilang rasanya tak perlu dah. Unless kalau berterusan smpai 2 3 hari.