Baby melintang 33w

Assalamualaikum mummy semua,nk Tanya baby dh 33w tp dalam kedudukan melintang...adakah baby akan berpusing balik ke kedudukan yg sepatutnya atau sye patut cari ikhtiar dgn cara berurut utk tukarkan posisi baby ke kedudukan kepala kebawah?

6 Balas

Usap perut dan rajin cakap dgn baby.. Banyakkan buat posisi mcm bersujud tu.. Saya pun haritu songsang,sekarang dah pusing.. Nasib baik dia pusing kalau tak next week dr nak czer 😖