Lapar sangat²😭

Assalamualaikum mummy saya nak luahkan saya sedih dn xtahu dh nak buat apa tgh pregnant anak kedua sekarang 37 week anak sulung umur 2tahun 10bln xminum susu dah makan nasi dan apa yang ada je kat rumah sbb tak mampu belikan susu sejak 3hari lalu suami saya xbalik rumah kami ada bertengkar mengenai makan dekat rumah dan barang dapur kehabisan dan suami pulak xnak berkerja dan xbagi saya kerja macam mana saya dan anak nak makan saya xde sapa² kat sini dan saya pun xde kawan sbb suami langsung xbagi keluar rumah dan rumah ni pun kami baru pindah jadi xknl sapa² anak dah meragam pagi tadi kata lapar² saya call suami dia xangkat call saya xde satu ringgit pun kat tagan rasa macam nak menyerah dari hidup macam ni sampai kan anak saya kelaparaan pun saya xdpt nak bagi makan xsangup saya tgk anak macam ni ya allah saya nak mintak tolong kalau sapa² berdekataan saya boleh beri saya sedikit makanan untuk anak saya pun dh cukup sangat atau belikan anak saya sedikit makan saya dh tak tahu nak buat apa tolong saya mommy²😫😭

2 Balas

cuba bekerja online sis...x dpt bnyk..sikit pon jd la utk buat mkn anak...

1y ago

betul sis rasanya pos lama dh ni tgk date tu macam 7bulan kepad

momy dok mana?

2y ago

Butterworth Penang