Jantung laju

Assalamualaikum mummy . Saya harini checkup jantung laju siap kene monitor jantung . Esok kene amik darah untuk check tyroid . Doakan saya ya ibu2 semua . Siapa ade pengalaman jantung laju dan mcm mana nak bagi stabil ya? Terima kasih yg menjawab #ingintahu

8 Balas

Oh. Jantung laju masa pregnant tak pernah. Tapi kalau masa anak dara pernah la. Tapi cek saya tak ada tyroid pun. Mungkin sbb perasaan nervous je. Saya cuba kawal dgn cuba tenangkan diri dan tarik & hembus nafas berulang kali sampai rasa lega. Sekarang saya dah tak ada masalah jantung laju.