Kedudukan Baby Ke Kanan

Assalamualaikum.. Mummy nk tanya laa.. Sy ni da 37weeks..kenapa baby sy asyik kanan sahaja?? Sy yg x selesa nk baring asyik ke kanan je.. Sampai sy sakit bahu .. Kalau sy usap2 perut nanti baby gerak ke tengah n mengeras.. Sy risau la Mummy2.. Bila check up, doktor ckp normal je.. Apa yang harus sy buat??

1 Balas

Normal sis. Dlu baby sy suka ddk sebelah kiri. Kdg2 mengeras smpi senget perut sy. Mmg lenguh2 bdn. Xpe sabar sikit je lg dh nk bersalin tu. Enjoy the moment.