Baby 6weeks

Haii mommy... Nak tanya... Kalau kita 6weeks..kita da boleh rasa baby ada ye.. Maksd sy kedudukan dia duduk dibelah kiri ye. Kalau sy baring kanan baru mcm lega.. Kalau kiri rasa mcm tk selesa.. Dan perut sy pun mcm tegang je. Maklum la saya berbadan besar. #tt8years #ttcpregncy

3 Balas

sis sama mcm sye. sye pn brbadan besar jgk. bila 1st tahu preggy tu ptg tu trus rse mcm x selesa belah kiri. baring pn slalu belah kanan je. baring belah kiri buat kte rasa mcm hempap bby 😅 tp alhamdulillah skrg dh x rse sgt. sye skrg dh 9w5d dah. boleh baring dedua kiri dan kanan dah. cumanya sye skrg kerap sakit kt pinggang. moga kte sama2 sihat dan bby lahir selamat. aminnn

2mo ago

ohh faham2.. amin2.. inshaAllah.. semoga dipermudahkan urusan mummy2 semua😍

sama pulak dgn sya.. klu baring kiri x selesa.. pusing kanan bru ok.. tp sya x tau la baby kat kanan or kiri... sya 8 weeks

2mo ago

yeke.. sis pun mcm tu ke... sy baru 6weeks..kalau baring ke kiri mcm tak selesa.. itu la sy mcm dapat rasa baby ada belah kiri. sebab kalau kanan okey. tidur belah kanan tak gerak2 kebas dibuatnya hhe

sy bring negak tkleh kiri pon tk....belh knan je bleh

2mo ago

sama... sy boleh kanan je. kiri takleh hehe. semoga kita sama2 dapat menjalani dengan sempurna ya.