?

hi assalamualaikum mummy mummy semua . apa khabar sihat ke ? hehe ? saya nak tanya pada yang tahu boleh ke saya bin/bintikan anak saya nama bapanya . saya pregnant , masa 4bulan lebih baru saya nikah , 20/2 haritu . ada yang cakap takboleh lebih dari 3bulan kalau tidak anak tu tak boleh bin/bintikan bapanya , persoalannya disini boleh atau tidak hmmmm ?

27 Balas

rujuk pej agama. kalau ALN ni tak boleh berbin or binti ayah dia.