33 week

assalamualaikum mummy hai ? maaf andai soalan saya nih agak tidak selesa sedikit .. normal ke lepas bersama suami perut nih mengeras ? tapi sekejap² je mengeras nyaa .. walaupun sekejap mengeras tapi tak terkira sakitnyaa tuh ?first time alami macam nih masa anak first tak pernah alami .. maaf yee andai soalan saya nih keterlaluan ?

2 Balas

Normal sis..tu contraction palsu..sbb sis transang..sama jga klau x mgndung bila rasa transang n nak klimax perut mgeras..😁