Keputihan yang semakin kerap

Assalamualaikum mummies , nak tanya kalau sering keluar keputihan perlu ke bagitahu kk mse checkup ? Sbb pernah dah bagitahu sblm ni , nurse cakap tu pekara biasa . Tp sy masih risau , skrg kandungan dah 35 weeks tapi keputihan semakin kerap dan semakin banyak . Kadang keluar berketul2 . Setiap kali bangun pagi , akan rasa sakit / nyilu dekat ari2 bawah . It is normal ?

5 Balas

kena bgtahu yg keputihan berketul & banyak. nanti ambil sampel sbb bahaya takut gbs. sakit/ngilu tu tanda kencing kotor