Keputihan

hye mommies, I skrg 36 weeks and bakal bersalin anytime. Btw is it normal if keluar mcm keputihan cair, kadang pekat dah dekat hujung2 nak bersalin? Any to worry if such keputihan kluar?

1 Balas

Kalau dari awal keputihan tu keluar memang boleh check gbs +ve ke tak? So apa yg awk boleh buat skrg make sure tukar spender/panty liner dgn kerap. Bykkan minum air masak/kosong, kurangkan makanan or minuman bergula.. Masa deliver doktor akan check baby samaada baby tu ada masalah x effect keputihan tu..

5y ago

i see, tq dear for the advice 👍👍