cramp

Assalamualaikum mommy2...sy preggy baru 6 minggu...kadang2 ada rasa cramp macam senggugut..tapi tidak lah sesakit senggugut...cuma ada lah rasa ngilu2 tu...kene pon xlah hari2..kadang2 je...cek klinik doktor cakap sbb kencing kotor je...Kita ni risau sbb anak sulung??...mommy2 ada yg prnah kene x??normal ke??

1 Balas

Normsl..kantung tgh nak stabil lekat dlm rahim. Tu yg rasa cramp. Kdg rasa mcm kena gigit semut .