PENDARAHAN(7WEEK)

Assalamu'alaikum , hi mommy2.. Hmm,, kerisauan melanda ni,, normal or tak orang preggy ni ada pendarahan,, semalam bangun pagi buang air tetiba ada darah mcm lendir but sikit jee,, pagi tadi pun ada lagi.. Hmmm semoga kandungan saya baik2 aja.. Moga Allah lindungi kandungan ni ..???

15 Balas

sis. kalau ade spotting (cecair warna coklat) ataupun bleeding (darah merah cair, merah darah segar, merah darah ikan) better g kecemasan berdekatan. bawak sekali buku pink.